Eind november gaan wij trouwen en hier zijn we al een tijd druk mee. Om alles zo goed als mogelijk geregeld te hebben hopen we het deze maand af te hebben zodat we de maand november alleen maar hoeven te genieten. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een stand bouw kwam ik terecht op de website van Ultrasound Productions. Hier is het namelijk mogelijk om een prachtige stand te hebben welke je kan gebruiken voor je toespraak of wellicht een dans.

cropped-ultra-sounds_logo_png

Door telefonisch met hun in contact te komen hoopte ik het gelijk te regelen. Al met al kreeg ik een hoop vragen te horen waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak te maken met hun. Persoonlijk een gesprek voeren vind ik prettig als dat ik dit via de telefoon moet doen.

Deze afspraak heb ik overigens afgelopen week gehad en weet immers maar al te goed hoe prettig het is om met hun een samenwerking aan te gaan. Mijn aanstaande was te druk met het regelen van de hapjes voor de bruiloft waardoor ze er helemaal niet bij kon zijn. Ik weet in ieder geval wel zeker dat ze hier net zo enthousiast over zou zijn als dat ik ben.