Wij kunnen terugkijken op een zeer mooie dag en dat is te danken aan de bruidsreportage Zoetermeer. Onze trouwdag was een bijzonder mooie en ook een speciale dag. Het weer was mooi en de mensen die op deze speciale dag aanwezig waren hadden allemaal een goed humeur. Helaas dat alle leuke dingen zo snel voorbij gaan en daarom genieten wij nog elke dag van de mooie foto’s die op deze dag zijn gemaakt door Stefan Segers Fotografie. 

Voordat het zover was hadden wij eerst een gesprek met Stefan. Hier werd besproken hoe wij het liefste op de gevoelige plaat werden vast gelegd. Dit kon op de klassieke of romantische manier, of juist foto’s met een knipoog. 

Een zeer geslaagde dag

Wij hebben gekozen voor een bruidsreportage Zoetermeer met een knipoog. Tijdens het gesprek wat wij met Stefan hadden, werd besproken wat wij allemaal op de kiek wilden hebben. Zo waren voor ons de belangrijkste momenten dat ik naar voren liep, het ja-woord en natuurlijk het moment dat wij elkaar de ring omdeden.  Maar ook de openingsdans is een prachtig plaatje waar wij de hele dag naar kunnen kijken. Al met al hebben wij een zeer mooi trouwboek gekregen met bijzonder mooie foto’s erin.