frietkraamVorige week hebben wij een gigantisch feest gegeven. Zo zijn wij 25 jaar getrouwd en dat moet uitbundig gevierd worden. Bij het feest hadden wij een frietwagen, dj, buffet en diverse activiteiten geregeld.

Op internet zijn wij gaan kijken wat we het beste met het eten konden doen. Na een aantal websites te hebben bezocht wisten we niet goed wat we wilde hebben. Toen we onder: Frietwagen Limburg zochten kwamen we terecht op de website van Snackmobiel. Een zeer professioneel bedrijf met ontzettend veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit serveren. Persoonlijk hecht ik daar ontzettend veel waarde aan. Op de website kan je precies selecteren wat je wilt hebben. Zo kan je kiezen uit diverse soorten snacks, vlees, vis en ijsjes. Bij jouw keuze stel je ook een arrangement samen.

Echt een aanradersnackmobiel-vrachtwagen

Op de gewenste datum kwam het bedrijf netjes op tijd. Tijdens het feest ging het er hard aan toe. Het was enorm gezellig en de Frietwagen Limburg deed uitstekend zijn best. Familie en vrienden waren ook enorm te spreken over de frietwagen. Zo zijn de zelfgemaakte friet erg lekker.

Wat betreft de kosten is het bedrijf enorm voordelig. Wel dien je minimaal met 40 personen aanwezig te zijn. In de meeste gevallen is dat geen probleem. Op de website vind je meer informatie over de arrangement die worden aangeboden. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op! Veel succes.