Ga je een feest geven en ben je hiervoor op zoek naar een goede catering Bodegraven, dan moet je echt eens naar de mogelijkheden van Sante JR kijken. Hier zijn heel veel dingen mogelijk, want niet alleen kunnen zij voor de hapjes en het eten zorgen, maar ook voor de verdere aankleding. Hierbij te denken aan tafels, tenten, stoelen en zelfs een podium is mogelijk om hier te huren.  Voor het feest wat wij eerdaags gaan geven was slechts één telefoontje voldoende om alles te regelen. Alleen de muziek hebben wij zelf verzorgd.  

Goed  geregeld

Op de dag van het feest kwamen de medewerkers van Sante JR de spullen brengen. Binnen een mum van tijd stond alles op de plaats en konden de gerechten op de tafels gezet worden. Nog even wachten en het grote feest kan beginnen.

Het was een  geslaagde dag en de hapjes en de drankjes waren zeer lekker. Iedereen heeft het er goed van genomen. Voortaan ga ik niet meer moeilijk doen om een feest te regelen, nu ik weet dat dit bedrijf dit zo goed goed doet. Je hoeft maar te vragen waarna je op zoek bent en zij gaan het voor je regelen.