Mijn dochter was al een tijd op zoek naar een locatie waar zangles nabij Wijchen wordt gegeven. Zij was als klein kind al bezig met de mooiste liedjes te maken en te zingen en daar wilde zij nu haar hobby van gaan maken. Omdat oma en opa eerdaags 25 jaar getrouwd zijn, wilde zij hun verrassen met een eigen lied. Daarvoor wilde zij naar een professioneel, die er verstand van heeft om mensen te leren zingen. Zo geeft Alfons Verreijt les volgens de vooruitstrevende VocalFeedback methode. Deze is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de zangwereld en de neuropsychologie. zangles Wijchen

Wat een geweldig liedje!

Bijna is het grote feest van opa en oma en onze dochter heeft haar liedje goed kunnen leren tijdens haar zangles nabij Wijchen. Zangcoach Alfons Verreijt werkt vooral vanuit de de klassieke ideale klank.  Deze studio waar de lessen worden gegeven beschikt over een eigen opname ruimte, tijdens de lessen worden er opnames gemaakt. Hierdoor kan je sneller en beter de tonen onder controle houden.

Mijn dochter had gevraagd of zij van deze ruimte gebruik mocht maken om haar liedje op te kunnen nemen. Dat was gelukkig geen probleem en op deze manier had zij een geweldig cadeau voor opa en oma.