Ben je op zoek naar de mogelijkheid voor een zaalverhuur Scheveningen, kijk dan eens naar het Indiaas restaurant Bombay Palace. Hier kan je niet alleen lekker eten, maar beschikken zij ook over de mogelijkheid om hier op locatie een feest te geven voor maximaal 130 personen. Vaak hebben wij hier lekker gegeten en genoten van de Indiase specialiteiten. Zo vind ik  tandoori gerechten, welke in een traditionele tandoori klei oven worden gemaakt, bijzonder lekker. 

Bombay Palace zit op loopafstand van de Promenade in Scheveningen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Je kunt parkeren bij parkeergarage Zwolsestraat. Vanaf daar is het slechts 2 minuten lopen naar het restaurant.  

De ideale plek voor een geslaagd feest

Mijn ouders hebben eerdaags een zaal nodig om een feest te geven ter ere va hun 25 jarige jubileum. Daarom hebben  zij een afspraak gemaakt met de eigenaren van het Indiaas restaurant Bombay Palace, voor het reserveren van de zaal. Omdat de locatie vlak bij het strand van Scheveningen ligt is het lekker dat je langs het strand een wandeling kan maken voordat de deuren open gaan voor het grote feest.

Tijdens de feestavond werden er lekkere Indiase gerechten geserveerd waar je je vingers bijna bij op at. Al met al was zowel de locatie als de hapjes bijzonder leuk en lekker.