Het hele jaar door is het een normale fietsenwinkel, zoals elke fietsenwinkel hoort te zijn. Maar in de periode van oud en nieuw en het vuurwerk seizoen kun je bij vuurwerk huizen vuurwerk halen voor de beste prijzen. Ik spreek uit ervaring omdat ik hier al elk jaar naartoe ga en wil graag mijn ervaringen delen met jullie zodat jullie ook bij vuurwerk huizen jullie vuurwerk gaan kopen. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en blij met de goede service.

bike1

Goede kwaliteit

De kwaliteit van het vuurwerk is perfect, het is geen rotzooi wat je koopt. De fietsenwinkel heeft in deze periode een aparte ruimte waar een geruime collectie aan vuurwerk word verkocht. Dit is vuurwerk voor jong en oud en gaat van kleine knallers naar grote sierpotten. Voor iedereen is er wel wat en dit voor een betaalbare prijs. Ik kom, zoals eerder gezegd, met vrienden hier al elk jaar weer terug om vuurwerk te kopen. Dit vuurwerk van deze winkel is elk jaar weer gevarieerd, veel verschil in de jaren en veel leuke nieuwe dingen. Ik ben echt tevreden over deze shop omdat ik hier alles kan kopen wat ik wil voor een betaalbare prijs.

bike

Kom gewoon langs

In deze winkel vind jij ook zeker iets wat bij jou past. Zo staan er geweldige sierpotten en gevarieerde knallers met verschillende effecten. Ben jij hier nog nooit geweest is het echt een aanrader om hier langs te gaan. Echt geweldige mensen en geweldig vuurwerk, deze winkel is echt een aanrader!