Mijn zusje is afgelopen maand twintig jaar geworden. Voor haar verjaardag wilde wij met onze familie een knallend feest geven, maar voor de organisatie van een knallend feest gingen wij opzoek naar een goede feestlocatie Breda. Zoals gewoonlijk bekeek ik het internet deze want tegenwoordig is vrijwel alles te vinden via het internet. Nu was dit ook weer het geval want binnen enkele minuten kwamen wij terecht bijĀ feestlocatie Breda op de website: oscars-online.nl!

Op deze website hadden wij de mogelijkheid om uit meerdere locaties te kiezen. Vele van deze locaties voldeden aan de grootte en dergelijke waar wij naar opzoek waren. Aan de hand van de foto’s en het portfolio nam ik het besluit om contact op te nemen met deze aanbieder. Ik had namelijk enkele vragen betreft de kosten, catering etc. Al mijn vragen werden netjes beantwoordt en zodoende ben ik met mijn vader de locaties gaan bekijken. Na de locaties bekeken te hebben namen wij het besluit een locatie af te huren bij deze aanbieder, voor de verjaardag van mijn zus!

Prachtige zaal

Een knallend feest!

Na het organiseren van de muziek, catering en versturen van uitnodigingen was het eindelijk zover. Het feest kon beginnen onder het genot van een aantal bekende muzikanten, veel vrienden , vriendinnen, dranken en lekkere hapjes kan ik u vertellen dat het een knallend feest was.

Mijn zus heeft ongelooflijk genoten van haar verjaardag. De gehele avond was zij plezier aan het maken en aan het lachen. De locatie van oscars-online.nl zorgde voor een leuke sfeer en grotendeels hebben wij dit knallende feest dan ook te danken aan deze aanbieder!

Huren