Wanneer je op zoek bent naar een goede cateraar Zoetermeer, kijk dan een sop de website van  Sante JR. Hier kan je lezen wat de mogelijkheden zijn en tevens kan je hun diensten inhuren voor het regelen van een geslaagd feest.  Zo kan je hier een partytent huren, of wat te denken aan geluidsapparatuur.  Omdat ik van plan bent om mijn 50 e verjaardag wat groter dan normaal te vieren heb ik hiervoor een afspraak gemaakt met de medewerkers van Sante JR. Via hun website heb ik al vele mogelijkheden gezien, maar tijdens een persoonlijk gesprek kan ik mijn wensen wat beter uitleggen.  

Een geslaagd feest

Nadat ik mijn wensen aan de cateraar in Zoetermeer had uitgelegd zijn zij aan de slag gegaan. Zo heb ik meerdere lekkere hapjes besteld, maar ook een lopend buffet mag hier niet ontbreken. Als afsluiting van de avond wilde ik een ijs-buffet hebben en ook dat werd voor mij geregeld. Zowel de partytent die zij voor mij hadden opgezet, als ook de aankleding hiervan waren uitmuntend.

Helaas is het grote feest alweer achter de rug. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Sante JR. De hapjes, het lopende buffet, maar ook de aankleding van de tent maakten het feest helemaal af.